View unanswered posts | View active topics It is currently Wed Oct 18, 2017 7:19 am



Reply to topic  [ 7 posts ] 
 FS/FT: ADA MP1 not working with midi controller 
Author Message
is evil...Evil Joe

Joined: Mon Oct 13, 2003 12:02 am
Posts: 57
Post FS/FT: ADA MP1 not working with midi controller
Hi, I live in Australia and I’ve had this ada mp1 laying around for a while. I've taken it to every electrician in town and nobody can fix it, so it's useless to me and i thought i would sell it or if any one had anything to trade like some kind of distortion pedals or guitar videos, anything like that i would be interested in swapping it.
The ada is in pretty good condition and come with the midi controller (the small one). As for why it doesn’t work, I came back from band practice one day and sat it down; i didn't use it for a few days because i was sick. When I went to use it again nothing happened power goes through it, tubes light up, and the input led shows a signal going through it but the ada message doesn’t show up I think it has something to do with the CPU booting up or something, that's about it.
:D


Wed Jun 09, 2004 6:00 am
Profile
is evil...Evil Joe

Joined: Sat Feb 21, 2004 3:49 am
Posts: 93
Location: Washington DC
Post 
You definitely need to post something here:

http://www.adadepot.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi

They should be able to help you out.

Dave

_________________
"Eric Clapton?, never heard of him"
-Yngwie, circa 1984


Thu Jun 10, 2004 2:59 am
Profile YIM
God Of The Sun
User avatar

Joined: Sun Nov 17, 2002 8:05 pm
Posts: 2214
Location: Illinois
Post 
You gotta reset the midi input, mine did this to me, and I freaked out. It's nothing major, just press the button that says 'Midi Function' I think, and press it til it says all. It should work fine after that.

_________________
www.myspace.com/loudnclear
Image


Thu Jun 10, 2004 5:03 am
Profile WWW
is evil...Evil Joe

Joined: Mon Oct 13, 2003 12:02 am
Posts: 57
Post 
hay gilbertojosh i'll try that when i get home, i'm not sure i have seen that button but i'll go home and try it right away thanks for the help and by the way i will post it on adadepot thanks guys! :D


Fri Jun 11, 2004 2:04 am
Profile
is evil...Evil Joe

Joined: Mon Oct 13, 2003 12:02 am
Posts: 57
Post 
hay by the way just in case, where is the button that you pushed, just in case i can't find the damn thing, it's just that i can't remember seeing that button before. :D


Fri Jun 11, 2004 2:10 am
Profile
God Of The Sun
User avatar

Joined: Sun Nov 17, 2002 8:05 pm
Posts: 2214
Location: Illinois
Post 
lol, lemme look at mine tomorrow or if I can find a picture tonight and I'll confirm what I'm talking about! lol

_________________
www.myspace.com/loudnclear
Image


Fri Jun 11, 2004 6:07 am
Profile WWW
is evil...Evil Joe

Joined: Mon Oct 13, 2003 12:02 am
Posts: 57
Post 
thats ok me and a couple of my friends opened my ada up and found the problem, a pin cable wasn't pushed all the way in, it works fine now.
thanks :D


Wed Jun 16, 2004 5:03 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.